Accessoires voor je Apple AirPods kopen?

Apple Airpods accessoires 

KELERINO. heeft de beste Airpods benodigdheden verzamelt. Hoewel de Airpods al goed beschermt zijn de case kan het slim zijn om je case te beschermen met een hoes. Hierdoor komen er geen krassen op je dure Airpods en door de vele kleuren van de hoesjes voor Airpods kan je altijd je eigen specifieke kleur uitkiezen. 

Hoesje voor Airpods 

Deze hoesjes passen perfect om de Airpods, ze zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Het oplaadpunt is vrijgemaakt waardoor je makkelijk je Airpods kan opladen

Hoesje voor Airpods 3 in 1

Wanneer je behoefte hebt aan een extra haak, strap en earhooks voor je Airpods dan is dit de beste keuze. Door de haak kan je jouw Airpods vastklikken aan je riem of rugtas. Hierdoor raak je de Airpods case niet zo snel kwijt. De siliconen strap zorgt er voor dat de Airpods niet zo snel kwijt bent tijdens het dragen ervan. De Earhooks voor je Airpods zorgen ervoor dat de Airpods beter blijven zitten in je oor. 

Lederen hoesje voor Airpods met gesloten zijkanten

Lederen hoesje voor Airpods met open zijkanten

Hybride siliconen hoesje voor Airpods

Accessoires voor Airpods

De verschillende accessoires zijn hieronder ook te bekijken. Inclusief de horlogebandhouder voor de Airpods. Je Airpods kan je namelijk vastzetten in de houder die speciaal is gemaakt voor de Apple Watch.