Fitbit Charge 3 bandjes en screenprotector

Fitbit charge 3 bandjes

Ben je opzoek naar een nieuw bandje voor je Fitbit Charge 3? Dan ben je hier bij KELERINO. op het goede adres, KELERINO. biedt verschillende bandjes voor de Fitbit Charge 3 aan in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Tevens biedt KELERINO. ook bescherming voor de Fitbit Charge 3 aan om screenprotectors voor de Fitbit Charge 3.

 

Milanees bandje voor Fitbit Charge 3

Een bandje voor de Fitbit Charge 3 in een milanese stijl, dit oogt erg stijlvol en elegant. De bandjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in twee maten. De bandjes hebben een magneetsluiting en zijn hier te bekijken.

Siliconen bandje voor Fitbit Charge 3

Het siliconen bandje is ideaal voor tijdens het sporten en oogt erg sportief. De horlogeband wordt gesloten door middel van een gespsluiting. De bandjes zijn hier te bekijken.

 

Screenprotectors voor Fitbit Charge 3

Het is van belang dat je lang kan genieten van je Fitbit Charge 3 en daarom bevelen wij aan om een screenprotector te gebruiken. Het zou zonde zijn wanneer er krassen op het beeldscherm komen. De screenprotectors voor de Fitbit Charge zijn hier te bekijken. 

Welke maat heb past bij mij?

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende maten