Hoe maak je de beste selfies? Met deze tips slagen al je selfies!

Naar verwachting worden er elke dag meer dan 100 miljoen selfies in de wereld gemaakt. Dat zijn immense cijfers, wel moet er gezegd worden dat veel selfies verwijderd worden. Dit kan verschillende redenen hebben zoals een saaie selfie, onderbelichting, verkeerde pose of een vriend van je doet grappig en doet een photobomb. Met onze tips helpen we je om de perfecte selfies te maken. Je hoeft geen professionele apparatuur te hebben, onze tips zijn meer dan voldoende. Voor de duidelijke orde, een selfie is een foto van jezelf gemaakt door jezelf. Met andere woorden, je maakt een zelfportret van jezelf wat oude schilders zoals Rembrandt eeuwen geleden ook deden. Beschouw je selfie dan ook als kunst :)

 

Varieer met je poses

De selfie poses gaan veel verder dan alleen een duckface of fascinerend naar de grond kijken. Probeer is een andere lach of een andere hoek

 

Bereid jezelf voor op de foto

Zorg dat je ontspannen op de foto komt te staan door rustig uit en in te ademen. Hierdoor krijg je een ontspanner uiterlijk en dit zorgt voor een betere foto.

 

Zorg voor een goede achtergrond

Wanneer je een selfie maakt is het belangrijk om te bedenken hoe je van deze omgeving te beste selfie maakt. Zorg voor een rustige achtergrond waardoor je genoeg tijd hebt voor de perfecte selfie. Een van de meest gemaakte fouten tijdens het maken van een selfie is onderbelichting, wij bieden een selfie ring light aan die zorgt voor de ideale belichting. Door de drie verschillende standen heb je niet meer te maken met onder of bovenbelichting. De Selfie Led Ring is te bestellen in het roze, wit en zwart.